niet-alleen-met-inwonende-gezelschapsdame

Nieuws over Inwonende Zorg

Bel mij terug

Kunnen we u helpen?


Stel een vraag of verstuur een terugbelverzoek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Artikelen in de media


Regelmatig verschijnen er in de media artikelen die ze maken hebben met de zorg die Zuster in Huis levert en die relevant zijn voor onze zorgklanten. Hieronder een kleine selectie.

Thuis wonen geen keuze meer in Twente en Achterhoek

Dit artikel,dat op 1-8-2023 verscheen in Tubantia, schetst dat mensen in de regio Twente / Achterhoek langer thuis moeten blijven wonen vanwege een tekort aan verpleeghuisbedden. Hulpbehoevende ouderen krijgen het Volledig Pakket Thuis aangeboden. Lees het volledige artikel hier.

In veel van deze gevallen is de inwonende zorg van Zuster in Huis een oplossing. Onze zorg wordt volledig vergoed door het PGB wanneer iemand een indicatie heeft onder de Wet langdurige zorg. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

belevingsgerichte zorg

Kunnen we u helpen?

Stel een vraag of verstuur een terugbelverzoek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Noodmaatregelen bij zorginstellingen in zomervakantie: familie moet extra helpen

Dit artikel, dat op 21-7-23 verscheen in het Algemeen Dagblad, doet verslag van de gevolgen van het personeelstekort in combinatie met personeel dat op vakantie is. Er worden voorbeelden gegeven van zorginstellingen die de gaten in de roosters deze zomer niet gedicht krijgen. Mantelzorgers moeten hier bijspringen. Lees het volledige artikel hier.

Alle zorgklanten van Zuster in Huis hebben deze zomer een inwonende verzorgende in huis. Onze zorgverleners komen voornamelijk uit Oost-Europa en werken 40 uur per week, verspreid over verschillende zorgblokken die we vastleggen in het zorgplan.

 

alternatief-voor-bejaardentehuis