Bel mij terug

Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Inwonende zorgverleners: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Ervaren zorgverleners, passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan betaald worden uit PGB

Prettige en betaalbare inwonende zorg van Zuster in Huis

Kunt u niet langer zelfstandig thuis blijven wonen, omdat u of uw partner 24-uurs zorg nodig heeft? Maak dan gebruik van de inwonende zorg van Zuster in Huis.

Vaste, ervaren en toegewijde verzorgenden in huis

Met inwonende zorg van Zuster in Huis heeft u 24 uur per dag iemand in de buurt die u kan helpen. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen u en de inwonende zorgverlener. Wij zoeken iemand voor u uit die goed bij u past qua ervaring, opleiding en persoonlijkheid. Bij Zuster in Huis werkt uitsluitend personeel met kennis van en ervaring met uw zorgvraag. Onze ervaren verzorgenden komen uit Zuid- of Oost Europa. Zij zijn goed opgeleid, ervaren en zorgen nog met een ouderwetse toewijding.

Betaalbare inwonende zorg

De inwonende zorg die Zuster in Huis verleent, wordt  vergoed vanuit het PGB. Dankzij de efficiënte organisatie van onze thuiszorgorganisatie kunt u bij ons bijna twee keer zoveel zorg inkopen als bij andere aanbieders van particuliere thuiszorg. Wij hebben bovendien veel ervaring met het aanvragen van PGB-indicaties en helpen u daar graag mee.

Onze ervaren verzorgenden komen uit Zuid- of Oost Europa en spreken Engels en/of Duits.

Meer informatie over onze dienstverlening?

Voor meer informatie over inwonende zorg kunt u contact opnemen met Zuster in Huis. Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Bent u geïnteresseerd, dan maken we snel een afspraak bij u thuis voor een persoonlijke kennismaking. Uiteraard ontvangt u eerst een uitgebreide offerte voordat u besluit tot inwonende zorg van Zuster in Huis.

Zuster in huis heeft op dit moment GEEN vacatures en neemt dus ook geen personeel aan.

“Het is heel belangrijk dat het klikt, zodat u thuis niet alleen de noodzakelijke zorg krijgt maar dat het ook gezellig is.”

Hoe werkt Zuster in Huis?

Voor wie is Zuster in Huis?