Bel mij terug

Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Inwonende zorgverleners: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Ervaren zorgverleners, passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan betaald worden uit PGB

Prettige, professionele 24 uurs zorg vanaf 791 euro per week

Kunt u niet langer zelfstandig thuis blijven wonen, dan biedt onze 24 uurs zorg u een prettige oplossing. Zuster in Huis werkt met Europese verzorgenden. Zij komen speciaal voor u naar Nederland en wonen bij u in huis. Hierdoor is uw zorg persoonlijk en exclusief.

Voor wie is onze 24 uurs zorg geschikt?

De inzet van een inwonende, buitenlandse zorgverlener is geschikt voor zorgvragers die 24 uurs zorg en toezicht nodig hebben en/of niet zelfstandig thuis kunnen wonen. Met de inwonende zorgverlener bepaalt u zelf wanneer en welke zorg u wilt krijgen. De zorgverlener biedt persoonlijke verzorging, begeleiding individueel en dagelijkse ondersteuning, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en behoeftes.

De inwonende zorgverlener is geschikt voor iedereen die:
– ook ongeplande zorg nodig hebben, zowel overdag als ‘s nachts.
– zoveel mogelijk ondersteund willen worden door één persoon i.p.v. diverse zorgverleners.
– in aanmerking komen voor een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) binnen de Wet Langdurige Zorg.

“In andere Europese landen, zoals Duitsland, is het de normaalste zaak van de wereld. Een inwonende, buitenlandse zorgverlener.”

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat uw zorgverlener deskundig is op het gebied van deze ziekte.

24 uurs Dementie zorg

De 1-op 1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en zijn/haar familieleden.

24 uurs MS zorg

Het verloop van MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dit vergt veel zorg.

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft zoals palliatieve zorg, revalidatie en zorg bij ouderdom.