Inwonende zorgverlener

Inwonende Zorg - Vergoed uit uw PGB (Wlz)

Stuur mij meer informatie

Kunnen we u helpen?


Stel een vraag of verstuur een terugbelverzoek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

uitgebreide selectie, veilig en vertrouwd

24/7 zorg met een inwonende zorgverlener


Een inwonende zorgverlener is de ideale oplossing wanneer u niet langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met inwonende thuiszorg kunt u langer in uw eigen omgeving blijven en hoeft u niet te verhuizen naar een instelling. Een deskundige en toegewijde verzorgende is altijd dichtbij wanneer dat nodig is. Deze zorg wordt vergoed uit uw PGB wanneer u een indicatie heeft onder de Wet langdurige zorg. Bel voor een gratis intake.

Kunnen we u helpen?

Stel een vraag of verstuur een terugbelverzoek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Inwonende particuliere thuiszorg, ervaren en toegewijd. Iemand die goed bij u past.

Een inwonende zorgverlener is altijd in de buurt om u te helpen. Daarom is het belangrijk dat het klikt. Wij zoeken iemand voor u die goed bij u en uw zorgvraag past qua ervaring en persoonlijkheid. Onze ervaren verzorgenden komen voornamelijk uit Oost-Europa. Zij zijn goed opgeleid, spreken Engels en/of Duits en zorgen nog met toewijding. Zo kunt u vertrouwd in uw eigen huis blijven wonen, ook wanneer u veel zorg nodig heeft. De verzorgende werkt 40 uur per week, verspreid over zorgblokken. 7 nachten per week slaapt er iemand bij u thuis. Dat is een veilig idee.

ZAH-1602

Betaalbare inwonende 24-uurs zorg

De inwonende zorgverlener van Zuster in Huis wordt vergoed vanuit het PGB. Dankzij de efficiënte organisatie van onze organisatie kunt u bij ons bijna 2 keer zo veel zorg inkopen als bij andere aanbieders van particuliere thuiszorg. Wij hebben bovendien veel ervaring met het aanvragen van PGB-indicaties en verwijzen u graag door naar een vertrouwd bureau dat dit voor u overneemt.

logo zuster in huis

Inwonende zorgverlener voor Dementie, Ziekte van Parkinson, CVA of andere ziektebeelden

De inwonende zorgverleners van Zuster in Huis wonen voor het overgrootste gedeelte bij mensen in huis die dementerend zijn, de ziekte van Parkinson hebben of een CVA hebben gehad. Ook werken we bij mensen die MS hebben. Soms is er geen specifieke ziekte of aandoening maar kan iemand niet zelfstandig wonen vanwege hoge ouderdom en mobiliteitsproblemen.

We zoeken altijd een zorgverlener die helemaal toegerust is op uw specifieke zorgvraag en die de juiste opleiding en ervaring heeft om u goed te ondersteunen. Nadat er selectiegesprekken hebben plaatsgevonden in het land van herkomst en er een uitgebreid interview is geweest met onze recruiters, stellen we een kandidaat aan u voor voor een kennismakingsgesprek. Pas wanneer het voor iedereen goed voelt, wordt de reis naar Nederland geregeld.

ZAH-2200

Hoe werkt Zuster in Huis? Bekijk de video


Lees de ervaringen van onze inwonende zorgverleners


inwonende particuliere thuiszorg

Veelgestelde vragen


Wat kost een inwonende zorgverlener?

Een inwonende zorgverlener van Zuster in Huis kunt u betalen uit uw persoonsgebonden budget (PGB). Dit PGB kunt u aanvragen nadat u een indicatie heeft ontvangen van het Centrum Indicatiestelling Zorg. Dit is geregeld in de Wet langdurige zorg.

Hoeveel uur werkt een inwonende zorgverlener?

De inwonende verzorgende heeft een Europees contract en werkt 40 uur per week, verspreid over zorgblokken door de week heen. Iemand is minimaal 1 dag helemaal vrij en slaapt 7 dagen per week bij u in huis in een eigen kamer. Is er in de uren dat de zorgverlener vrij is toch zorg nodig? Dan kan dit opgevuld worden met extra thuiszorg, mantelzorg of externe dagbesteding. We leggen dit allemaal vast in het zorgplan.

Welke taken heeft een inwonende zorgverlener?

Onze zorgverleners verrichten geen verplegende handelingen. Een inwonende zorgverlener verzorgt en begeleidt u. Denk aan de volgende taken: 

 

  • ondersteunen bij het opstaan, slapengaan en bij verplaatsingen
  • boodschappen doen
  • helpen bij het eten
  • bereiden van eten
  • licht huishoudelijke taken
  • begeleiden bij allerlei afspraken zoals bijvoorbeeld doktersbezoek
  • opvolgen van medicatie
  • allerhande verzorging (met uitzondering van verpleegkundige handelingen)
  • zorgen voor ontspanning, zowel binnen- als buitenshuis