Bel mij terug

Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Inwonende zorgverleners: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Ervaren zorgverleners, passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan betaald worden uit PGB

Een bevlogen zorg au pair van Zuster in Huis

Wanneer u of uw partner 24-uurs zorg nodig heeft, maar het liefst thuis wil blijven wonen, kunt u gebruikmaken van de diensten van Zuster in Huis. Wij bieden u de mogelijkheid van een zorg au pair, die niet alleen bij u inwoont, maar ook de zorg en begeleiding op zich neemt.

Wie zijn wij?

Zuster in Huis bemiddelt tussen zorgvragers en zorgverleners. Wij zorgen voor een perfecte match en passende zorg die vergoed wordt vanuit uw Persoons Gebonden Budget (PGB). Onze zorg au pairs komen uit Zuid- of Oost Europa en hebben een gedegen opleiding plus de nodige ervaring. Het grote voordeel van Zuster in Huis is dat u 24 uur per dag iemand in de buurt heeft die u kan helpen, maar ook dat u te maken heeft met een zorg au pair die kennis heeft van uw ziektebeeld. U krijgt dus altijd verzorging op maat.

Kosten van een zorg au pair

De particuliere zorg die u van onze zorg au pair ontvangt wordt vergoed vanuit het PGB. Dankzij onze efficiënte organisatie kunt u bij ons bijna twee keer zoveel zorg inkopen als bij andere thuiszorgorganisaties. Wij helpen u bovendien graag bij het aanvragen van PGB-indicaties.

Meer weten?

Voor meer informatie over zorg au pairs kunt u contact met ons opnemen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Wij zetten graag de mogelijkheden van een zorg au pair voor u op een rij.
Zuster in huis heeft op dit moment GEEN vacatures en neemt dus ook geen personeel aan.