Bel mij terug

Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Inwonende zorgverleners: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Ervaren zorgverleners, passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan betaald worden uit PGB

Vaste en vertrouwde thuisverzorging van ouderen bij Zuster in Huis

Zoekt u een zorgaanbieder voor de thuisverzorging van ouderen? Bij Zuster in Huis kunt u terecht voor particuliere woonzorg door gekwalificeerde, inwonende verzorgers en zorgverleners.

Zuster in Huis: thuisverzorging ouderen

In een verpleeghuis krijgen ouderen maar weinig aandacht. Verzorgenden hebben vaak geen tijd om een wandeling te maken of een hobby te begeleiden. Met de thuisverzorging van Zuster in Huis kunnen ouderen blijven waar ze zijn, maar bovenal wie ze zijn. Afhankelijk van de thuisverzorging die ouderen nodig hebben én van hun persoonlijkheid, selecteert Zuster in Huis een verzorgende die bij hen past.

Kosten particuliere thuiszorg

Wilt u onze particuliere zorg betalen uit het PGB (Persoons Gebonden Budget)? Dat kan: de thuisverzorging van ouderen wordt vanaf €791,- per week 100% vergoed. Dankzij onze efficiënte organisatie kunt u bij ons ook nog eens meer dan twee keer zoveel zorg inkopen dan bij andere thuiszorgorganisaties. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van Wlz-indicaties bij het CIZ (Centrum Indicatie Zorg).

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de particuliere zorg, hulp en thuisverzorging van ouderen door Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in en we geven u zo snel mogelijk antwoord.

Zuster in huis heeft op dit moment GEEN vacatures en neemt dus ook geen personeel aan.