Bel mij terug

Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Inwonende zorgverleners: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Ervaren zorgverleners, passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan betaald worden uit PGB

Hét alternatief voor een verpleeghuis van Zuster in Huis

Heeft u 24 uurs zorg nodig en zoekt u een alternatief voor het verpleeghuis? Zuster in Huis zoekt voor u een inwonende verzorger die goed bij u past én die alles af weet van uw aandoening.

Wat is Zuster in Huis?

Zuster in Huis is een uitstekend alternatief voor mensen die niet naar een verpleeghuis willen. Wilt u niet van uw partner gescheiden worden omdat u niet samen in het zelfde verzorgingshuis terecht kunt? Ook dan is Zuster in Huis een uitstekend alternatief voor het verpleeghuis. Bij Zuster in Huis werken Zuid- en Oost-Europese zorgverleners die nog met echte ouderwetse toewijding voor u of uw partner zorgen. Onze zorgverleners hebben meer tijd en persoonlijke aandacht en ze zijn altijd dichtbij. Daarmee is Zuster aan Huis een meer dan waardig alternatief voor het verpleeghuis.

Kosten alternatief verpleeghuis

U kunt onze 24 uurs zorg betalen uit uw Persoons Gebonden Budget (PGB). Bij Zuster in Huis kunt u met uw PGB bijna twee keer zoveel zorg inkopen als bij andere thuiszorgorganisaties. Hoe doen we dat? Vooral dankzij onze efficiënte organisatie. Zo vallen de kosten voor dit alternatief voor een verpleeghuis vaak veel lager uit dan verwacht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Zuster in Huis als alternatief voor het verpleeghuis? Vul dan gerust het contactformulier in.

Zuster in huis heeft op dit moment GEEN vacatures en neemt dus ook geen personeel aan.